Nurmijärven Nuorten Kristillinen Yhdistys ry - NKY

Klaukkalan Kuusimäki, Klaukkalantie 124, 01800 Klaukkala


Koti NKY Kirpputori Missio2022 Yhteystiedot Tapahtumat Nuoret Aikuiset Avustaminen Linkit English

 

 

Avustaminen

**************************************

Operaatio Joulun lapsi 2021

Perinteiset pakkaustalkoot pidettiin 11. ja 25.10. 

Paketteja on kertynyt meille tänä vuonna 283 kpl

 

 
   
 

Joulun lapsi talkoot 25.10.2021

Karjalan/Inkerin työ

 Pääasiallisin avustuskohteemme on Inkerin kirkon Hietamäen seurakunta Innalan kylässä. Tämä seurakunta tekee omaa humanitääristä työtään NKY:ltä saamillaan vaatteilla ja tavaroilla. Ne vaatteet ja tavarat, jotka eivät mene avustuskohteisiin, myydään heidän omalla kirpputorillaan ja näin he myös saavat vähän rahallista tuottoa omalle seurakunnalleen.

 NKY:n tiimi palvelee tarpeen mukaan myös hengellisesti Hietamäen seurakunnassa. Avustamme jumalanpalveluksissa vaikkapa lukemalla suomeksi jumalanpalveluksen tekstit, keräämällä kolehtia tai käyttämällä todistuspuheenvuoron.

 Hietamäen seurakunnan ovet olemme saaneet auki myös viereisen kylän alkoholistiperheiden lapsille. Joka toinen lauantai-ilta kirkolle kokoontuu noin 20 Anninon-kylän ”katulasta”. He saavat seurakunnassa hengellistä opetusta ja pienen iltapalan.

 Uutena kohteena on avautunut rajanpinnassa oleva Säkkijärven kylä. Siellä sijaitsevan  160 oppilaan peruskouluun olemme myös saaneet viedä humanitääristä apua.

 Teemme lisäksi läheistä yhteistyötä TEM:min (Team East Mission) kanssa. Autamme sitä vaatekuljetuksissa ja mahdollisissa muissa asioissa.

Jos olet kiinnostunut avustusmatkoille osallistumisesta, lähetä sähköposti TÄSTÄ 

Brasilian slummityö

KOHDE: CASE RESGATE, YWAM Belo Horizonte, Minas Gerais, Brasilia

KOHDERYHMÄ: Kodittomat asukkaat Belo Horizontessa

TOIMINTA: Kaiken ikäisten tukeminen, jotka haluavat pois kaduilta. ”Toivoa niille joilla ei ole toivoa” – Evankeliumia, ruokaa, majoitusta, vaatteita, rinnalla kulkemista.

Lisäksi Casa Resgaten henkilökunta työskentelee Belo Horizonten slummeissa, kaduilla ja nuorisovankiloissa.

 

Intian HIV -lapsityö 

Pastori Isaac K. Prajeev'in tekemän HIV-positiivisten lasten auttaminen

 

Ugandalaisen lasten orpokodin avustaminen

Avustamme Hope Christian -järjestön orpokodin toimintaa Kampalassa. Lapset ovat 0-18 -vuotiaita täysorpoja. Lapset saavat täyden ylläpidon ja sairaanhoidon. Kouluikäiset saavat mahdollisuuden koulunkäyntiin.

 

 
     
 

Päivitetty 8.8.2022